VITAAL OUDER WORDEN


Vitaal ouder worden, wie wil dit nu niet? Nuï biedt een thuisbasis voor ouderen en iedereen die vol vertrouwen wil blijven bewegen. Nuï is een sportclub waar je ontmoet en ervaringen deelt.

Bij ons train je in een kleine groep, in duo of alleen. Met steun van ervaren/gecertificeerde coaches volg je lessen in kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, evenwicht en yoga. Belangrijke aspecten van het vitaal ouder worden.

Onze lessen starten we in september 2024 in Velsen op de Vissershavenstraat 60. Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Vitaal ouder worden bij Nuï

Waarom bewegen? 

Bewegen is belangrijk voor iedereen en zeker voor ouderen. Bewegen is essentieel om vitaal te blijven tijdens het ouder worden, en draagt bij aan zowel de fysieke als mentale gezondheid. Regelmatige lichaamsbeweging helpt bij het behouden van spierkracht en flexibiliteit, verbetert de balans en coördinatie, vermindert het risico op vallen en fracturen, en bevordert de algemene mobiliteit en zelfstandigheid. Bovendien kan bewegen bijdragen aan het verminderen van stress, angst en depressie, het verbeteren van de slaapkwaliteit en het versterken van het immuunsysteem.

Uit onderzoek van de Wageningen Universiteit is gebleken dat bewegen, maar ook voeding een positieve bijdrage leveren aan het vitaal ouder worden. Iets waar we bij Nuï ook sterk in geloven.

Kortom, bewegen helpt ouderen om actief en gezond te blijven, wat bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven en onafhankelijkheid op latere leeftijd.

Wacht niet langer en start vandaag!

Vandaag is de perfecte dag om te starten. Wacht dus niet langer, en start je reis naar vitaal ouder worden vandaag nog. Neem contact met ons op via onderstaande formulier om een introductie te plannen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

We hebben er zin in om je welkom te heten bij Nuï!