Personal Training


Jouw Doelen. Onze Missie.

Welkom bij Nuï. Hier draait alles om jou en jouw doelen. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of gewoon gezonder wilt leven, onze Personal Training biedt jou de begeleiding die je nodig hebt om succes te behalen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Waarom Personal Training bij Nuï?

Waarom kiezen onze leden voor Personal Training bij Nuï?
Door een combinatie van individuele aandacht en een focus op resultaten die spreken tot de verbeelding. Droom je al een tijd van een summer body? Wil je blessurevrij door het leven gaan? Mis je de stok achter de deur om je doelen te behalen? Of wil je je CrossFit of Weightlifting skills verbeteren? Het zijn allemaal goede redenen om te starten met Personal Training bij Nuï in IJmuiden.

Aanpak op maat

Bij Nuï Fitness en CrossFit geloven we in een op maat gemaakte aanpak. Onze gecertificeerde trainers werken nauw met je samen om een persoonlijk plan te maken dat perfect aansluit bij jouw doelen, fitnessniveau en levensstijl. We houden ervan om je resultaten doelgericht aan te vliegen. Het meten van deze (tussentijdse) resultaten is daarbij een vast onderdeel zodat we continu kunnen bijsturen en het maximale uit jezelf te halen.


Velen gingen je voor

We zijn trots op de resultaten van onze klanten:

Sara

“Ik verloor 15 kilo in 6 maanden en kan daardoor nog meer genieten van mijn gezin”
~

Tom

ik ben bijna 10 kilo spiermassa rijker en verbeterde mijn deadlift met bijna 50%”
~

Anna

“Bij Nuï ben ik hersteld van een knieblessure loop nu weer pijnvrij marathons!”
~


Wacht niet langer en vraag nu een vrijblijvend gesprek aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.