CrossFit


Welkom bij Nuï. We begrijpen dat beginnen met fitness na je 35e uitdagend kan lijken. Misschien zie je drempels, vraag je je af of je het aankan, of heb je gewoonweg nog niet de juiste motivatie gevonden. Hier bij Nuï Fitness en CrossFit zorgen we ervoor dat je deze obstakels overwint en je doelen bereikt. En dan vergeten we nog bijna te zeggen dat het ook echt gezellig is om bij ons te sporten!

CrossFit Velsen Nuï Ijmuiden


Waarom CrossFit bij Nuï?

Onze programma’s zijn ontworpen om jou te helpen, ongeacht je startpunt. We richten ons op jouw unieke behoeften en doelen, en zorgen ervoor dat je je welkom en ondersteund voelt vanaf de eerste dag. Bij Nuï hebben we al vele succesverhalen van mensen zoals jij:


Onze Aanpak

1. Intake en Doelstellingen

We beginnen met een persoonlijk intakegesprek waarin we jouw doelen, wensen en eventuele beperkingen bespreken. Dit helpt ons een duidelijk beeld te krijgen van waar je staat en waar je naartoe wilt.

2. Op Maat Gemaakt Trainingsprogramma

Op basis van de intake ontwikkelen we een op maat gemaakt CrossFit-programma dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen. Dit programma wordt regelmatig geëvalueerd en aangepast om ervoor te zorgen dat je progressie blijft maken.

3.Stapsgewijze Begeleiding

Je krijgt intensieve begeleiding en ondersteuning van onze ervaren trainers. Ze helpen je met het correct uitvoeren van de oefeningen, zorgen voor motivatie en passen het programma aan jouw tempo aan.

4. Voedingsadvies en Lifestyle Coaching

Omdat een gezonde levensstijl meer omvat dan alleen trainen, bieden we ook gepersonaliseerd voedingsadvies en lifestyle coaching aan. Dit helpt je om niet alleen je fitnessdoelen te bereiken, maar ze ook op de lange termijn te behouden.


Schrijf je vandaag nog in voor een proefles!

Ben je klaar om de drempels te overwinnen en je fitnessreis te beginnen? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend intakegesprek en ontdek wat CrossFit bij Nuï voor jou kan betekenen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.