CrossFit Kids


Welkom bij Nuï, waar we kinderen helpen om actief, gezond en sterk op te groeien. Onze Kids CrossFit-programma’s zijn speciaal ontworpen om kinderen in een leuke, veilige en ondersteunende omgeving kennis te laten maken met fitness.

CrossFit Kids bij Nuí & CrossFit Velsen


Waarom Kids CrossFit bij Nuï?
Veilige en Leuke Omgeving

Onze Kids CrossFit-lessen zijn ontwikkeld om kinderen te helpen plezier te hebben terwijl ze bewegen. We richten ons op spel en plezier, zodat kinderen enthousiast blijven over fitness. Hier zijn enkele van de voordelen die onze jonge leden ervaren:


Onze Aanpak

1. Intake en Doelstellingen

We beginnen met een intakegesprek om de behoeften en doelen van je kind te begrijpen. Dit helpt ons een programma te ontwikkelen dat aansluit bij hun leeftijd, niveau en interesses.

2. Op Maat Gemaakt Trainingsprogramma

Op basis van de intake creëren we een gepersonaliseerd Kids CrossFit-programma dat leuke, uitdagende en veilige oefeningen bevat. We zorgen ervoor dat elke les een mix is van spel, beweging en educatie.

3. Gediplomeerde Trainers en Kleine Groepen

Onze trainers zijn speciaal opgeleid om met kinderen te werken. Ze zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving, waarin elk kind de aandacht krijgt die het verdient. We houden de groepen klein om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

4.Focus op Gezonde Gewoontes

Naast beweging, leren we kinderen ook over het belang van gezonde voeding en levensstijl. Dit helpt hen om niet alleen fysiek actief te blijven, maar ook gezonde keuzes te maken in hun dagelijkse leven.

Start Vandaag met Kids CrossFit!


Wil je dat je kind actief en gezond opgroeit? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend intakegesprek en ontdek wat Kids CrossFit bij Nuï voor jullie kan betekenen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selectievakjes